Onze diensten

WAARMEE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?
Thuis

Diensten @ thuis

Het managen van thuisvisites vraagt een nauwkeurige planning en heel wat project management.  Het coördineren van de huisbezoeken, maar ook de studiespecifieke opleidingen, contact met labo’s en koeriers, de administratieve opvolging en de communicatie met studieverantwoordelijken en sites zijn belangrijk voor een correcte studieopvolging.

Daarnaast is ook een uitgebreid netwerk van ervaren thuisverpleegkundigen, die patiënten met de nodige studiespecifieke kennis kunnen verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving, onmisbaar.

Vaak zijn deze thuisvisites net de reden waarom patiënten willen deelnemen aan een studie.  Het feit dat ze zich niet hoeven te verplaatsen en opgevolgd worden bij hun thuis, op het werk of op school,… maakt het voor hen haalbaar en interessant.
Een betere recrutering en minder drop out komt ook de studie alleen maar ten goede.

Site

Ondersteuning site

Een studie plannen, coördineren en opvolgen vraag heel wat work load. Heb je als site niet voldoende personeelscapaciteit?

Dan kan Delta Healthcare Consulting perfect inspringen met ervaren en getrainde coördinatoren en studieverpleegkundigen. Afhankelijk van de behoeften voeren we de volledige studie uit of vangen we pieken in werkdruk op.

Onze diensten zijn flexibel inzetbaar. Het kan gaan om het selecteren en screenen van patiënten, maar ook bloednames, staalverwerking, datacollectie, algemene administratie,…

Training

Opleidingen

Medische toestellen

Gaan jullie binnenkort werken met nieuwe medische toestellen, al dan niet in het kader van een klinische studie?
Wij voorzien trainingen voor:

  • Infusiepompen
  • Spuitpompen
  • ECG-toestellen
  • Spirometrietoestellen
  • ...

ICH-GCP training

Je kan bij ons ook terecht voor ICH-GCP training.  Onze ICH-GCP trainingen zijn Transcelerate erkend.

EHBO-opleidingen

Ben je op zoek naar een EHBO-opleiding, al dan niet in het kader van een klinische studie?
Delta Healthcare Consulting heeft een zeer uitgebreid departement EHBO-opleidingen. Meer info vind je op www.dhcc.eu

TOP