Over Delta Healthcare Consulting

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

Delta Healthcare Consulting heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in het volledig beheren en uitvoeren van klinisch onderzoek.
Hiervoor combineren we onze expertise in project management met de praktijkervaring van onze studieverpleegkundigen en dit zowel on site als bij de patiënten thuis, op school, op het werk,…

Meer patiënten

Doordat wij ons verplaatsen naar de omgeving van de patiënt zelf, is het voor hen veel aantrekkelijker om in te stappen in studies, maar ook om vol te houden gedurende het volledige studietraject.  Mensen hoeven er zelf geen verplaatsingen voor te doen en worden verzorgd en opgevolgd in een voor hen vertrouwde cocon.

Resultaat: makkelijkere recrutering, hogere compliance en minder drop out.

Delta Healthcare Consulting beschikt intussen over een uitgebreid netwerk van studieverpleegkundigen in België en Nederland.

Minder work load, meer expertise

Maar ook on site haal je met het inschakelen van onze studieverpleegkundigen aanvullende onderzoeksexpertise in huis.  

Alle studieverpleegkundigen worden steeds opgeleid met studiespecifieke trainingen en opgevolgd door ervaren coördinatoren, die er tevens op toezien dat het traject volledig volgens protocol en de hoogste standaarden verloopt om de beste kwaliteit te garanderen.

Veel sites kunnen de extra work load van studies helaas geen plaats geven. Dit kan perfect worden opgevangen door het inschakelen van Delta Healthcare Consulting, zowel voor het uitvoeren van een volledige studie, als voor het opvangen van pieken in werkdruk.

Wij kunnen instaan voor:

  • de planning en het beheer van de klinische studie, vanaf het initiatievisit tot het close out visit
  • de selectie van de patiënten en screening
  • studiegerelateerde activiteiten zoals bloednames, ECG, staalverwerking en –verzending, …. 
  • datacollectie en –management 
  • opvolging van de (serious) adverse events
  • ...

De ervaring van onze studieverpleegkundigen rijkt van fase 1 tot fase 4 klinische studies en we werken steeds volgens de ICH-GCP standaarden.

Interesse?

EHBO opleidingen

Naast Delta clinical heeft Delta Healthcare Consulting ook nog een departement opleidingen.

Deze afdeling is gespecialiseerd in het geven van EHBO cursussen aan verschillende doelgroepen en wil zo veel mogelijk mensen eerste hulp aanleren zodat ze met vertrouwen kunnen reageren in noodsituaties.

Meer info op www.dhcc.eu

Delta Clinical in cijfers

0

Thuisvisites per jaar

0

Lopende klinische studies

0

Studieverpleegkundigen

TOP