ZZP VERPLEEGKUNDIGE.

Freelance Job

Delta Healthcare Consulting is op zoek naar ZZP verpleegkundigen. Wil jij graag een bijdrage leveren aan klinische onderzoeken en daarmee de patiënt vanuit huis zoveel als mogelijk vrijheid laten behouden? Sluit je dan aan bij het ZZP-netwerk en bepaal zelf de dagen en uren dat je wil werken tegen een mooi tarief binnen jouw eigen provincie!

DELTA HEALTHCARE CONSULTING

Delta Healthcare Consulting is een Belgische organisatie die al 20 jaar ervaring heeft met het ondersteunen van klinische onderzoeken. Dit doen zij zowel vanuit het ziekenhuis, maar ook vanuit de mensen thuis. En hier zit de kracht! Thuisbezoeken zijn vaak nét de reden waarom patiënten willen deelnemen aan een studie. Ze hoeven zich niet te verplaatsen, hoeven minder lang in het ziekenhuis aanwezig te zijn en kunnen daardoor in hun vertrouwde omgeving blijven. Hierdoor is het uiteindelijk langer vol te houden, wat ten goede komt aan de resultaten van het onderzoek. Om deze thuisbezoeken kwalitatief goed te laten verlopen is Delta Healthcare Consulting op zoek naar Verpleegkundigen die zich op ZZP-basis willen inzetten voor de organisatie.

Een aantal voorbeelden van onderzoeken:

Als ZZP Verpleegkundige ga je, op locatie of digitaal, aan de slag met één van onderstaande vraagstukken of een combinatie hiervan:

  • Kinderen met diabetes die wekelijks een prik ontvangen, niet vanuit het ziekenhuis maar vanuit huis, school of opvang.
  • Patiënten die 30 dagen een infuus moeten dragen, waarbij 2x in de week het infuus thuis verwisseld kan worden.
  • Mensen die een Covid-19 vaccinatie hebben ontvangen en controle op infectie of bijwerkingen moeten krijgen.

Voor bovenstaande onderzoeken voer jij (medische) handelingen uit zoals injecteren, het verwisselen van het infuus of het afnemen van bloed. Daarbij verzorg je voorlichting en installeer je medische materialen of toestellen thuis bij de mensen. Je verwerkt de medische administratie, vult het patiëntendossier aan en verzorgt daarmee de informatie voor het onderzoek.

Als ZZP-verpleegkundige voor Delta Healthcare Consulting beschik je over:

  • Een BIG registratie;
  • Een afgeronde opleiding verpleegkunde op HBO- of mbo-niveau 4.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Delta Healthcare Consulting biedt flexibiliteit in het aantal uren en dagen. Ideaal om je eigen tijd in te delen en zelf te bepalen wanneer je wil werken. Delta Healthcare Consulting zoekt ZZP-verpleegkundigen door het hele land, waardoor je mogelijk dicht bij huis aan de slag zou kunnen. Een thuisbezoek en reistijd samen duurt gemiddeld twee uur waar een vaste vergoeding tegenover staat. Extra gewerkte uren per bezoek worden uiteraard ook vergoed.

Stuur je CV naar nl.jobs@deltaclinical.be

Delta Healthcare Consulting verzamelt en verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming. Je vindt meer details terug in de privacyverklaring voor sollicitanten.

Over ons:

Delta Healthcare Consulting (dhcc) heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ondersteunen van klinische onderzoeken. Dit doet dhcc zowel vanuit het ziekenhuis, als van bij patiënten thuis. Daarnaast biedt ons team van enthousiaste verpleegkundigen bijscholingen EHBO in heel Vlaanderen. Door het feit dat onze docenten dagdagelijks nog in de praktijk in het ziekenhuis staan, kunnen we boeiende en zeer praktische lessen aanbieden met voorbeelden die rechtstreeks uit het werkveld komen.
Deel uitmaken van het dhcc team betekent deel uitmaken van een sterk groeiende KMO die steeds op zoek is naar nieuwe talenten. Het betekent je ontwikkelen in een omgeving van positieve verandering. Het betekent diensten leveren binnen de stimulerende sector van life sciences.

TOP